längtan

Borde nog sova nu egentligen. Börjar jobba klockan åtta imorgon. Det ska bli mysigt, jag gillar att jobba på morgonen, pressa juice, göra mackor, dricka morgonkaffe, lyssna Linnros och småsnacka med Maria. Mysigt. Jag gillar mitt jobb. Jag gillar mitt liv just nu. Även om det finns en miljon tankar och frågor som flyger omkring i huvudet. Jag är ju i den åldern då man måste börja bestämma sig. Börja klura ut vad man vill göra. Svårt. Jag börjar bli sugen på att plugga. Bo kvar i Stockholm i höst och plugga något. Men då kommer den stora frågan VAD? Kanska följer jag med tjejerna på "Asian trip" istället. Ska försöka att inte tänka alldeles för mycket, då kommer man ju gå under efter ett tag. Men för var dag som går känns det som om jag går miste om kunskap och chans till att lära mig nya saker. Jag vill hålla igång mitt skrivande och mitt tänkande. Det låter nog skumt, men jag saknar att skriva uppsatser och andra skolarbeten. Jag gillar tillfredsställelsen jag får när jag knåpat ihop en uppsats som jag känner mig riktigt nöjd med. Ja, jag saknar det. Haha sjukt..

Annars så saknar jag också min kreativa sida just nu. Känns som om det var år sedan jag hade inspiration till att måla eller pyssla. Och att fixa i lägenheten har ju inte heller blivit av. Jag vill shoppa second hand, men det känns som om jag varken har tid eller råd. Jag vill väcka min kreativitet igen. Förhoppningsvis kommer den tillbaka snart, kanske får en skjuts av karribien resan som går av stapeln några veckor. ÅÅÅH vad härligt det kommer bli.

Bara lite nattliga funderingar och tankar som ville ventileras. Godnatt!




Emmylou

Ledig idag! Så skönt. Igår blev det en myskväll hemma hos Hedvig efter jobbet, med brända popcorn och Big brother. Nu funderar jag på en god latte från jobbet, sen hem en sväng och ta mig an lägenheten, som är EXTREMT stökig. blääääääää. Om ett tag blir det fika med mattan på Mellqwist! good day


sunshine

vaknade precis upp i hedvigs tomma lägenhet. Har ätit en knäckemacka och druckit lite tranbärsjuice. Snart kommer kvinnan hem från jobbet, då ska vi ta en lång och fin promenad genom stockholm hem till min lilla lägenhet. Kanske en lunchfika på vägen skulle sitta fint också. Fin fint.

mitt hår är helt lockigt efter min regnpromenad igår. fint

Treehouse

Idag har jag varit ledig. Skönt, tillbringade större delen av dagen i Tensta och på nordiska espresso. Hahah. Jag är hungrig men har ingen mat hemma. Orkar ej gå till affären. Dessutom börjar ju big brother om 20 min, det vill man ju inte missa hehe. Imorgon blir det jobb och sen middag och scandic malmen med Heddan. Åh så trevligt, jag längtar.

tröjan du hatar

Jobbade 8-12, kort pass men det är lite skönt ibland faktiskt. Jag besökte min sjuke vän, nu har jag städat lägenheten och duschat och inväntar mitt sällskap för kvällen. Blir väl film och mys kanske. Trevligt värre!

the dreamer

Valentines day. Jobbade till halv nio, vandrade sedan genom blöt snö hem till Hedvig. Vi kollade nyss på en dålig film, men vad gör det när man har kul ändå?

puss/ fellan och heddan

Heartbeats

Idag är jag ledig. Skönt, efter en slitig helg. Men rolig också såklart. Nu ligger jag i mattans säng och chillar, tänkte röra mig mot jobbet(haha..) för att köpa en sojalattte och säga hej till gullegrisarna. Sen borde jag åka hem och städa i lägenheten haha, usch. Får se vad kvällen har att erbjuda, tror det blir film och mys.







svarta linjer

Idag har jag tillbringat ca 4-5 timmar på Nordiska Espresso, och jag är LEDIG idag. Hahaha, vart tog mitt liv vägen egentligen? En anledning till att vi gillar att hänga kvar på jobbet är nog för att spana in våra snygga stammiskunder. Hehe, alla har vi varsin snygging som vi håller ögonen på. Lite roligt faktiskt. Så det är kul att visa sig med "vanliga" kläder och utsläppt hår, istället för det bajsbruna förklädet och tråkig knut på huvudet, för en gångs skull. Hursomhelst...hade planerat att tvätta idag men det fanns inga tider så det blir imorogn istället...kul information right? Nu sitter jag och väntar på att Catrin ska hitta hit, senare kanske Heddan kommer över en sväng också. Försöker få kontakt med mattan och inez men det går inte så bra, vet inte vart dom är i mitt liiiiiv, känns som det var evigheter sen vi träffades, nu får det bli skärpning.




soon baby

Om några veckor får jag äntligen sol och värme. Jag längtar så mycket att det inte finns ord. Caribbean here we come!












EDITH

 

 


the lion's roar

sitter här och trycker i mig en macka så jag ska orka jobba idag. Ska alldeles strax röra mig mot tunnelbanan. Imorogn ska jag äntligen få åka hem! Sist jag var hemma var runt jul! Åh herregud vad jag längtar nu. Min fina familj och hund och katter och allt vad det nu är. Ska bli skönt. Åker tillbaka till stockholm på tisdag morgon skulle jag tro. Nej nu ska jag kila.


<3




RSS 2.0