Got it!

Yes jag fixade jobbet! Nu är jag anställd. Shit vad trevligt det känns att inte vara arbetslös längre. Nu råder bara ett annat litet problem. Var sjutton ska jag bo!?

you talk

Hey. Intervjun gick alldeles utmärkt och jag blev erbjuden att provjobba mån-tors nästa vecka! Sjukligt nervös inför det dock, men det känns otroligt skönt! Nu är det dags att gå ut och fira lite!

Tagga!

Dags för arbetsintervju. Vet inte hur detta ska gå. Men håll tummarna!


livet i eftertanke

Jag knatar på. Lever ett ganska oglamoröst men roligt liv för tillfället. Dock är min vardag fylld av ångest och stress. Inte pga att jag har för mycket att göra och hålla ordning på, utan att jag har alldeles för lite att göra och hålla ordning på. Jobblösheten tar snart kål på mig. Jag känner mig oerhört lat och dålig vissa stunder. Jag bara går hemma och slår dank. Ibland uppskattar jag dock att ta det lugnt och endast ägna mig åt det jag vill göra för stunden. För första gången i mitt liv har jag inga måsten att ta hänsyn till. Jag kan göra det som faller mig in. En ganska stor frihet. Skönt, men i små mängder. Inte flera månader i rad. Nu börjar ju sommajobbsbesparingarna dessutom sina. Ett jobb vore inte helt fel. Idag ska jag ta mig till Gimo, arbetsförmedlingen. Jag håller alla mina tummar på fredag. Det skulle verkligen rädda mig. Jag hoppas.urban cone

Måste bara tipsa om ett väldigt bra band. Lyssna
Sweet Pea

Hänger fortfarande i Stockholm. Mycket mycket trevligt. Imorogn drar vi oss mot landet igen skulle jag tro. Jag, Matilda och Inez funderar på att ta en roadtrip till min familjs stuga i norrland under helgen. Vi ska fila lite mer på den idén. Skulle nog vara väldigt skönt att komma iväg lite. Miljöombyte. Just nu håller jag och min andra hälft på att fixa oss för att röra oss ut på stan. Tror vi ska styra stegen mot arbetsförmedlingen. Känns bra att få det gjort. Jag kanske har ett jobb på G ändå faktiskt. Mer om det när jag vet mer om det helt enkelt.

allahelgonafest

Igår var det dags för den efterlängtade maskeraden. Fina var vi och kul hade vi! Jag var corpsbride, matilda var döden. Björn var min kavaljer. Idag har vi ätit lunch på Östermalm med Matildas söta mormor. Mycket mysigt. Nu är det fixardags för ikväll väntar en episk utekväll med mig Matilda och Inez! Kommer nog få mitt första besök på Sjätte tunnan, äntligen!

En fransk afton

Kvällen har varit väldans mysig måste jag säga! Jag och Matilda tog bilen(hehe) hem till Emy och där väntades en afon helt i den franska andan! Rödvitrutig duk på bordet, tända ljus, rött vin och en mycket vällagad beauf bourginon  väntade på oss där. Har man inte fina vänner? Love it. Nästa onsdag funtar vi på en Italiensk afton hemma hos mig. Kan bli spännande!

Imorogn väntar Stockholm. Fredagen bjuder på maskerad och det ska bli härligt. Nu väntar visst sängen. Skönt för nu är jag trött. Gonatt!

 

 

 

 

 
PICTURES

Sitter ju vid Matildas dator så här kan man ju hitta lite roliga bilder ju!
Driving licens

Idag säger jag grattis till min bästa vän som äntligen har tagit sitt körkort! Jag är så glad för din skull min skatt! Nu får du skjutsa mig överallt..hihi

 

 


RSS 2.0