Trials of the past

Nu ska vi ut och ha det hur kul som helst. Love my friends
Marble HouseHey!
Igår tog jag mig ut på första "seriösa" springturen på väääldigt länge. Jag och Hedda var så duktiga, sprang en runda på 7,3 km! Är mycket stolt. Nu ska vi försöka göra detta till en vana. Idag har jag jobbat långpass, kom  hem för en timme sen ungefär. Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla Game of thrones och sen somna som en stock. Imorgon jobbar jag 11-19 sen är jag ledig hela helgen! På lördag ska jag faktiskt ha en liten inflyttningsmiddag med gullungarna från jobbet! Ser fram emot det. Får väl se till att städa lägenheten ordentligt imorogn för just nu ser det bombat ut här hahah...

 

 

 


Run for your life

Nu har jag införskaffat nya löpartights, ett underställ och en sportbh! Nu är jag fit for fight. Vill bara att den dumma snön/slasken/isen ska försvinna lite. Men det blir kanske en runda imorgon innan jobbet ändå!


teknik....

..

sjätte tunnan

Helgen har varit mycket trevlig. Olivia och Nathalie kom på besök. Vi var på medeltidskrogen sjätte tunnan,mycket mysigt. Har äve varit på teater och ätit god mat, bott på hotell och jobbat. En bra helg helt enkelt. Nu har jag fixat internet och försöker fixa tv-kanaler, går sådär...

tribute

Hello. Jobbet gick finfint. Kul var det också! Och August fyller år, grattis fina du! Jag har varit duktig idag, ätit bra och varit ute på en springtur. Mycket skönt! Nu ska jag komma igång igen. Imorogn kommer förmodligen Olivia och Nathalie på besök! Kvällen verkar bli lugn, mattan och Inez hade tydligen smällt i sig big mac´s från donken så dom orkade inte hitta på något..haha. Blir väl tv11(min enda kanal) hela kvällen lång..


sweet disposition

Vädret är vackert och jag är lycklig. Sitter här i lägenheten och dricker kaffe och mumsar på en chokladcookie från fiket. Har hunnit med ett jobbpass idag, nu ska jag tvätta och ta tag i mitt diskberg i köket. Två nackdelar med att bo ensam, hehe. Idag kom jag att tänka på hur mycket jag gillar mitt jobb. Jag har fantastiska jobbarkompisar och stämningen är liksom alltid på topp. Jag kan vara på dåligt humör eller vara lite nerstämd men när jag tar på mig förklädet så känns allt tusen gånger bättre! Låter lite klyschigt men så är det.

Lite senare ska jag träffa min gode vän. Saknar henne. Hon är den bästa! Vi ska laga middag och bara ha det allmänt bra.


åh uppsala

Såg några bilder jag tagit vid Fyrisån och drabbades av en plötslig "hemlängtan" till Uppsala. Min fina stad. Det är inte så att jag inte vill vara här i Stockholm. Missförstå mig rätt. Uppsala är bara så vackert och fint och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Dessutom så innehåller uppsala många av min fina vänner. Som jag också saknar. Nej nu är det verkligen behövligt med ett Uppsalabesök.


dålig bloggerska

..haha.
Det blev en lugg igår. Annars flyer det på som vanligt. Jobbet går bra. Jobbar mycket. Igår klippte jag mig i fingret. Det gör lite ont. Åt nyss men är lite hungrig igen. Konstig jag är. Jag älskar min nya lägenhet btw! Fabolous. KOmmer väl bilder en vacker dag.
RSS 2.0