soool

ajajaj, hej hudcancer! Annars ar allt fantastiskt har i Karibien, solar mest hela dagarna, just nu har vi precis atit middag och ska nog rora oss upp mot rummet. Skriver detta inlagg pa ett franskt tangentbord, dvs det har tagit ca en kvart. Nej men nu vill jag sussa gott eller ska man kanske ta en svang till baren ikvall igen heheh

Redo för Karibien.

Väskan är färdigpackad. Naglarna är målade. Böckerna är valda. Handbagaget är packat. Kameran är laddad. Jag är redo. Helt amazing.

bring'em all back to life

ligger här under mitt blommiga täcke. Vaknade nyss av att papi ringde och sa att dom kommer på besök några timmar tidigare. Då är det bara att vakna till för min lägenhet behöver städas en gnutta. Imorgon, IMORGON åker vi till Guadeloupe! Kommer nog bli helt fantastiskt, jag måste försöka få klart min resväska och säga hejdå till mina finingar på jobbet. Men först, städa!

 

 

 


Honey Honey

Hej hej hej hej hej! Hänger hos Matteo. Det är trevlans. Har nyss avnjutit en god middag bestående av kyckling, ris och curry. Såå gott. Nu väntar jag på att Maria ska höra av sig så blir det nog et glas vn på något ställe minsann. Puss hej

 

 


Winhill/Losehill

Nu ska jag börja packa. Nästa onsdag åker vi, så nu börjar nedräkningen! Helt galet. Är sugen på att gå ut ikväll, är nämligen ledig imorgon hihi, men får se vad man hittar på. Blir nog en lugn kväll ändå, kanske en joggingtur om man har orken. Jobbade 7-15 idag så är lite småtrött faktiskt. Okej, alldeles föör ointressant uppdatering. Men jag har inte så mycket att blogga om liksom. Amanda va här i helgen, det var mycket trevligt! Vi lagade grekisk sallad, åt kardemummabullar, drack kaffe ur mina fina muminkoppar och pratade heela kvällen. Annars så saknar jag Hedda pedda för hon har varit i Götet heela helgen! Som tur är så kommer hon hem imorgon.


 

 


haha


älskar att jag nyss tog en dusch men så kom jag på att det vore trevligt att ta en kvällsjogg. Runt karlbergs slott, det är så fint. Dessutom har jag överskottsenergi som jag måste bli av med om jag ska kunna sitta hemma ikväll. Haha, så nu blir det på med träningstights och springskor. Såklart pepparsprayen i fickan, man vet ju aldrig.


fantastiskt

Sjukt bra dag idag. Det gillar jag mucho mucho. Började kl 7.00 och det gick super att öppna faktiskt. Slutade tre men kom precis hem haha. Jag kunde inte slita mig minsann. Älskar tydligen att hänga på jobbet, blev kaffe och en liten middag från blueberry till och med. Nu har jag lyckats ta mig hem iallafall. Nu har jag två lediga dagar framför mig, ve inte vad jag ska hitta på under dessa dagar dock. Kanske kan man få lite tid över och fundera på vad man ska göra med livet. Det är nog bra. Jag tar mig liksom aldrig tid till att klura ut vad jag vill göra, till exempel i höst. Svåra val man har här i livet.


allergisk reaktion

Hedda fick nyss en allergisk reaktion av hårfärg. Creepy! Nu vll jag ha godis. Och kolla på lejonkungen.

Ghost town

Gårdagen var crazy. Oförutsägbara saker inträffade haha. Jag, Hedvig och en vinbox kan ju sluta hur som helst. Kul var det. Dagen har bestått av jobb. Oj nu är jag trötter. Men man vet aldrig vad kvällen har att erbjuda. Imorogn jobbar jag kvällspass, sen kommer Tove min fina flicka och hälsar på mig. Trevligt.

 

 


RSS 2.0